BGRIBA.COM
BGRIBA.COM Форуми
Форума на рибаря

ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители     Фото галерииФото галерии   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
 RSS ТемиRSS Теми   RSS МненияRSS Мнения   

Бабушки от Силистренско

Създайте нова тема   Напишете отговор    BGRIBA.COM Форуми -> СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
мироЕООД

Местожителство: Силистра

МнениеПуснато на: 06 Мар 2010 18:52    Заглавие: Бабушки от Силистренско Отговорете с цитат

Днес с един приятел решихме да пробваме какво е положението след стапянето на леда и ето каква я свършихме.
труден риболов цял ден валя сняг и духаше вятър но все пак имахме някакъв успех.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Име
trophy

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: 06 Мар 2010 21:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво,добър риболов въпреки гадното време thumright
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mikelcharles1

МнениеПуснато на: 04 Окт 2014 08:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте всички.Виждам че във форума почти не се пише, но все пак трябва от някъде да се започне.Аз имам въпрос за язовир Огоста.Другият месец излизам в отпуск и искам да прекарам поне 10 дни на язовира.Та въпроса ми е -какво е нивото, и дали рибата е започнала да кълве.Дестинацията ми ще бъде Благово. Ще бъда благодарен на всеки отговор.Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    BGRIBA.COM Форуми -> СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Jeko Ianev .:[ CommunicationCenter ]:. Subtitles Notifier BGTATKO.COM - Мъжете имат значение bgriba.com - Форума на рибаря bg-riba.com - Форума на рибаря bg-ribar.com - Форума на рибаря ribar.in - Форума на рибаря ribar.info - Форума на рибаря