BGRIBA.COM
BGRIBA.COM Форуми
Форума на рибаря

ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители     Фото галерииФото галерии   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
 RSS ТемиRSS Теми   RSS МненияRSS Мнения   

Закриване на риболова :(

Създайте нова тема   Напишете отговор    BGRIBA.COM Форуми -> ДУНАВ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dimgodim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: 13 Окт 2009 10:18    Заглавие: Закриване на риболова :( Отговорете с цитат

Май сезона си отиде да го е.... Embarassed Настана студ и лед скова земята беше написал некой си....Та затова аз натоварих цялата цигания и в Събота сутрин с колегата Драго потеглихме към голямата река. В 9.00 вече бяхме в Оряхово, но като простигнахме вятъра се опитваше да потопи шлеповете в реката Mad Беше немислимо да влезнем с лодката, така че извадихме спининга и беж по брега да търсим щуки и респери. Първата ми рибка беше попче около 3,5 сантиметра Rolling Eyes salut cyclops Рекох си ако ще ги ловя все такива "големи" риби ще се хвърля в дунава - отщя ми се Evil or Very Mad Да ама веднага една писалка ( мерна ) взе че ме спря баш когато свалях дрехите и тръгвах да се давя Razz

Спасих се от удавяне и продължих да замятам. Имахме удари на още 2 щучлета и един респер, ама се откачиха. Към обяд вече ни писна и седнахме на супичка с ракийка да сгреем крайниците Cool . От там духа не духа влезнахме с лодката в реката, където вятъра и вълните ни подхвърляха на къде си искат, но лудото си е лудо. Кльонкахме до тъмно, но така и си останахме с един удар и нищо повече.
Вечерта естествено удавихме мъката в ракия и на сутринта отидохме пак да гоним михаля ( респера) Surprised То взе че удари един хулиган на спинър 28гр.

Хвърляхме още известно време и айде пак в лодката, че времето го утиши и реката стана глдака на тепсия. След 3-4 часа кльонкане на колегата му удари хубава риба, но така и не излезе за фото. Откачи се под лодката мама и стара. Това поне ни посъбуди иначе почти се бяхме отказали Neutral А е тоя младеж вече ни отрезви окончателно и се усмихна за фото Surprised

И това се оказа най-вероятно и последната риба на кльонк за сезона, щото като гледам Дедо Мраз дойде Evil or Very Mad

Айде и един пейзаж за край на разказа:

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    BGRIBA.COM Форуми -> ДУНАВ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Jeko Ianev .:[ CommunicationCenter ]:. Subtitles Notifier BGTATKO.COM - Мъжете имат значение bgriba.com - Форума на рибаря bg-riba.com - Форума на рибаря bg-ribar.com - Форума на рибаря ribar.in - Форума на рибаря ribar.info - Форума на рибаря