BGRIBA.COM
BGRIBA.COM Форуми
Форума на рибаря

ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители     Фото галерииФото галерии   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
 RSS ТемиRSS Теми   RSS МненияRSS Мнения 

Сомски пръчки за риболов на кльонк!

Създайте нова тема   Напишете отговор    BGRIBA.COM Форуми -> ВЪДИЦИ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dimgodim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: 29 Апр 2009 20:05    Заглавие: Сомски пръчки за риболов на кльонк! Отговорете с цитат

Ето и пръчките които аз лично ползвам. Две от тях са на една снадка, а другите на две. Две са с ролкови водачи, а другите не. Според зависи с какъв превоз съм, взимам късите или дългите. тези на една снадка са естествено по-добри. С тях ще хвана е тоя сом дето ми изяде баскетболната топка миналото лято Very Happy Laughing Mad

Ето ми я и любимката UGLY STICK TIGER na SHAKESPEARE, една снадка и 2м дължина:

С втората както вика колегата Иван може и за кит да хвърлиш. Една снадка Spro, 1.80м, 80 либри Shocked С нея обаче като вадиш сомче 5-6 кила все едно дърпаш колело с камион Mad Но пък удари ли големия....това е пръчката. Естествено това е мое мнение да не вземе да скочи някой сега Embarassed Ей я и нея:

Третата е на Trabucco, 2 снадки, 50 либри, 2 ролкови водачи и 2.10м дължина:

Четвъртата е някаква Английска марка неизвестна, но е доста здрава, 2 снадки, 2.10м и 50 либри. Всичките водачи са и ролкови:

Те тва е моя арсенал. Има още какво да се желае естествено, но засега ми е достатъчен. То и без това с повече от 2 въдици в лодката не влизаме Laughing Айде да се включва някой друг сега. Да не е да съм снимал бадива половин час само Sad Surprised Razz
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    BGRIBA.COM Форуми -> ВЪДИЦИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Jeko Ianev .:[ CommunicationCenter ]:. Subtitles Notifier BGTATKO.COM - Мъжете имат значение bgriba.com - Форума на рибаря bg-riba.com - Форума на рибаря bg-ribar.com - Форума на рибаря ribar.in - Форума на рибаря ribar.info - Форума на рибаря